Bezig met laden…

Transport & Handel

Welkom bij Verboon Transport & Handel BV

U kunt bij Verboon Transport & Handel BV bijvoorbeeld terecht voor losgestort vervoer. Wij beschikken over diverse container- en knijperauto’s met en zonder aanhanger of dieplader. Container- en knijperauto’s kunt u bij ons ook op uurbasis bestellen. Klikt u voor afvalcontainers snel door naar verbooncontainers.nl !


Transport
Verboon verhuurt vrachtwagens voor hele dagen, maar ook op uur- of projectbasis. Wij komen uw puin, groenafval e.d. afvoeren, vervoeren uw materieel en materialen. Onze chauffeurs zijn toppers die niet te beroerd zijn om hun handen te laten wapperen indien het werk dat vereist. Omdat onze kraanauto’s vaak met een containerwissel systeem zijn uitgerust, stemt Verboon de laadbak af op uw lading. Heeft uw lading bijvoorbeeld veel volume maar weinig gewicht, dan komen we met een 40 m3 container. Vloeistofdichte containers met evt. milieukleppen beschikbaar!
Wij verzorgen ook aan- en afvoer van grotere partijen grond, zand en bagger. Per uur, per ton of per m3 !


Handel 
Verboon levert materialen zoals bomengrond, bomenzand, kleischelpen, schone schelpen, halfverharding, tuingrond, ophooggrond, betonplaten, bestratingsmateriaal enz. Vaak heeft Verboon ook gebruikt materiaal tegen aantrekkelijke prijzen.

Verboon Transport & Handel BV verhuurt op haar grondbank ook verhard opslagterrein voor (bijvoorbeeld) de tijdelijke uitplaatsing van grond of voor op- en overslag van (bouw)materialen. Ons terrein ligt aan de Spoorlaan 25 in Den Haag, makkelijk bereikbaar vanaf de A13, de A4 en de A12 en centraal gelegen voor Den Haag en de regio.


Voor vragen, tarieven of bestellingen neem contact op met ons op: planning@verboontransport.nl of op 06-81688699 ! Wij helpen u graag! voor afvalcontainers: containers@verboontransport.nl of 06-48496089