Bezig met laden…

Inname en verkoop van kleine en middelgrote partijen grond

Voor vragen, offertes en bestellingen:
neem contact met ons op: planning@verboontransport.nl of 06-81688699

Dé Grondbank van Zuid Holland – Welkom bij Verboon Den Haag

Op haar grondbank verzorgt Verboon Transport & Handel BV in de regio Haaglanden inname van kleine tot middelgrote partijen grond en zand en levering van grond, zand, menggranulaat (gebroken puin) en tuinaarde. Alles conform protocol BRL9335-1 en 9335-4. Voor hoveniers, aannemers enz, maar ook voor particulieren.

Dus komt er grond vrij op uw project in Den Haag of omgeving, dan kunt u het beste even contact opnemen met Verboon. Wij hebben scherpe tarieven en schappelijke condities. U kunt bij ons terecht om indicatief bemonsterde, onbemonsterde en AP04 uitgekeurde grond te storten. Desgewenst regelen wij ook het opladen en het transport.

Ook voor de tijdelijke opslag van uw grond kunt u bij de grondbank van Verboon terecht. Regelmatig hebben wij partijen uitgekeurde grond en zand van onze grondbank in de aanbieding. Tevens bemiddelen wij in grondstromen rechtstreeks van uw werk naar eindbestemmingen of stortlocaties. Voor sommige partijen is dat een goedkope (en milieuvriendelijke) oplossing. Informeer naar de mogelijkheden.

Of het nu om 1 m3 uit een kabelsleuf gaat, 26m3 uit een vijver in een tuin of 350 m3 uit een bouwput, wij ontzorgen u graag. Wij regelen de benodigde transportbegeleidingsformulieren en bijbehorende meldingen bij LMA. Indien u meer dan 50 m3 grond van ons afneemt, bent u verplicht de toepassing er van te melden bij Senter Novem. Desgewenst kunnen wij u hierbij adviseren of dit voor u verzorgen.