Bezig met laden…

De Grondbank van Zuid Holland

Inname en verkoop van kleine en middelgrote partijen grond

Voor vragen, offertes en bestellingen kunt u ons een whatsapp bericht sturen of neem contact met ons op per mail of telefoon.

Op de grondbank van Verboon Transport & Handel in de regio Haaglanden kunt u terecht voor inname van kleine tot middelgrote partijen grond en zand, evenals levering van grond, zand, menggranulaat (gebroken puin) en tuinaarde. Al onze diensten voldoen aan de protocollen BRL9335-1 en 9335-4. Of u nu een hovenier, aannemer of particulier bent, wij bieden scherpe tarieven en gunstige voorwaarden.

Wanneer er grond vrijkomt op uw project in Den Haag of omgeving, raden wij aan om contact op te nemen met Verboon. Wij accepteren indicatief bemonsterde, onbemonsterde en AP04-gekeurde grond. Desgewenst kunnen wij ook het opladen en transport voor u regelen.

Bovendien biedt onze grondbank tijdelijke opslagmogelijkheden voor uw grond. Regelmatig hebben wij uitgekeurde grond en zand beschikbaar. Daarnaast bemiddelen wij in grondstromen van uw werklocatie naar eindbestemmingen of stortlocaties. Dit kan een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Of het nu gaat om 1 m³ uit een kabelsleuf, 26 m³ uit een vijver in een tuin of 350 m³ uit een bouwput, wij ontzorgen u graag. Wij zorgen voor de benodigde transportbegeleidingsformulieren en meldingen bij LMA. Als u meer dan 50 m³ grond van ons afneemt, bent u verplicht de toepassing ervan te melden bij Senter Novem. Indien gewenst kunnen wij u hierbij adviseren of dit voor u verzorgen.